1 - Mini cursus: Stop met je liefdesleven te saboteren!

Het grote verschil wat je kan maken om een blijvende relatie te vinden

Om succesvol in de liefde te zijn en een duurzame relatie te vinden leer je in deze cursus aan de hand van 4 stappen hoe je aantrekkelijker bent om de juiste partner voor een blijvende relatie aan te trekken.


Jouw Docente


Susan Dechering
Susan Dechering

Hoi! Ik ben Susan, psycholoog en relatietherapeut. Sinds twee jaar ben ik ook in opleiding tot medium. Daarnaast schrijf ik maandelijks blogs voor de datingssite: Relatieplanet.

Met 1-op-1-sessies, webinars en (online) trainingen help ik je om beter in contact te komen met jezelf. Daardoor ga je meer zelfliefde ervaren om vervolgens een betere verbinding met anderen op te bouwen.

Kom ook eens langs voor een sessie in mijn praktijk Liefdeswijs in Amsterdam (West)!
Cursus Inhoud


  Welkom!
Beschikbaar in dagen
dagen nadat je je hebt ingeschreven
  De oplossing
Beschikbaar in dagen
dagen nadat je je hebt ingeschreven
  Hoe pak je dat aan?
Beschikbaar in dagen
dagen nadat je je hebt ingeschreven

Veel Gestelde Vragen


Wanneer begint en eindigt de cursus?
De cursus begint nu en heeft geen eind datum! Deze online cursus is volledig op jouw eigen tempo online te volgen - jij bepaalt wanneer je begint en wanneer je klaar bent.
Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
Hoe klinkt levenslange toegang? Na je inschrijving heb je onbeperkt toegang tot deze cursus zolang je wilt - op alle apparaten die je bezit.
Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?
Ik zou nooit willen dat je ongelukkig bent! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan de eerste 30 dagen contact met mij op en ik zal je een volledige terugbetaling geven.

Begin Nu!