Ready for love

A step by step program how to breakout of a toxic relationship, detox and find true love

Herken je dit?

Je mag niet klagen, je hebt een goede baan, gezellige vrienden, genoeg leuke dingen om je tijd mee te verdrijven, alleen op het front van de liefde lijkt het niet zo op te schieten. Inmiddels ben je het daten wel zat. Genoeg keuze maar nooit de juiste… op een of andere manier gaat het toch elke keer fout. Verlies je jezelf in de liefde? Val je misschien op emotioneel onbeschikbare partners of duw jij zelf de ander weg wanneer iemand dichtbij komt? Wellicht is je hart nog bezet en vind je het moeilijk om je ex echt los te laten?

Grote kans dat je last hebt van bindings- of verlatingsangst. In deze training gaan we na welk onbewust disfunctioneel patroon jouw liefdesleven saboteert en help ik je deze te doorbreken zodat je sneller de juiste persoon aantrekt en onbevangen kan liefhebben.


Hoe zou het zijn als?

Je onbevangen in de liefde kan staan? Je met gemak je intuïtie kan volgen waardoor je met zeflvertrouwen weer plezier hebt in het daten. Zonder twijfel weet hoe je namelijk wanneer je naar links of rechts moet swipen en voor jou de juiste partner aan te trekken.

Wanneer je dat appje binnen krijgt verschijnt er een grote glimlach op je gezicht; nooit gedacht dat het contact zo soepel en gemakkelijk kan zijn. Wat een verademing! En als er dan wel een lastige situatie zich voordoet dan schrik je hier niet van je weet namelijk adequaat te reageren en kan goed bij jezelf blijven. Ghosten, breadcrumming en hot & cold gedrag tolereer je niet langer! Je kent immers precies je eigen behoeften en grenzen en weet deze te herkennen en te bewaken.

De band die je ontwikkelt met de ander voelt liefdevol, rustig en stabiel. Er is geen haast, in plaats daarvan beleven jullie veel lol in het leren kennen van elkaar en een diepgaande connectie samen op te bouwen.

Met trots kijk je naar wat er tussen jullie ontstaat, een veilige relatie waarbij jullie flink kunnen lachen en genieten maar ook elkaar steunen en elkaars grootste maatjes zijn!

Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] of door een berichtje te sturen naar 0683518004

Als het zo door blijft gaan dan..

Raap je jezelf elke keer bij elkaar na elke liefdesbreuk, met dat beetje moed wat je nog hebt waag je nog een poging maar krijg je toch de deksel op je neus. Bij elke mismatch ga je iets meer aan jezelf twijfelen, je zelfwaarde wordt steeds minder en je raakt er mismoedig van. Misschien settle je voor less en neem je genoegen met een scharrel of een oppervlakkige relatie. Een ontevreden gevoel blijft dan altijd aan je knagen.. maar beter iets dan niets? Of geef je de hoop op en besluit je dat je beter af bent zonder partner. In het begin lijkt dit wellicht een betere optie maar als je andere stelletjes op straat ziet steekt het je toch..

Al die problemen in de liefde kosten je niet alleen bergen energie, op den duur is het ook niet goed voor je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Lastig, want dat is precies wat je nodig hebt om echt liefde aan te trekken. Als je niet uit kijkt zakt de moed je in de schoenen en zonder je af uit angst om het verkeerde besluit te nemen of weer gekwetst te worden. Hierdoor kom je geen stap veder.. Zo mis je kansen; die mooie relatie, samenwonen of het krijgen van kinderen kan dan aan je voorbij gaan...

Zo is het leven niet bedoeld! Ik kan daarom niet wachten om je kennis te laten maken met mijn trainingsprogramma: Ready for Love!

Aan de hand van 3 modules ontdek je in deze training welke onbewuste belemmerende patronen en oude pijn jouw liefdesleven saboteren, je ontwikkelt meer zelfliefde, en hoe je makkelijker bij jezelf kan blijven. Door helderheid te hebben over volwassen gedrag en communicatie kun je met zelfvertrouwen elke moeilijke liefdessituatie trotseren en voel je je sterk in de liefde! Het daten wordt daardoor ontspannen en binnen no-time trek jij de ware liefde aan!

 

Mee doen?

Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] of door een berichtje te sturen naar 06-83518004

Als je klaar bent om de verandering te maken van eeuwig daten en scharrelen naar een gezonde stabiele relatie, maar je hebt begeleiding nodig van een professional die zelf dit pad al heeft bewandeld...

Jouw Docente


Susan Dechering
Susan Dechering

Hoi! Ik ben Susan, psycholoog en relatietherapeut. In de loop van de jaren ben ik mij steeds bewuster geworden van mijn hooggevoeligheid en sinds 2018 ben ik ook in opleiding tot medium.

Met 1-op-1-sessies, webinars en (online) trainingen help ik je om beter in contact te komen met jezelf. Daardoor ga je meer zelfliefde ervaren om vervolgens een betere verbinding met anderen op te bouwen.

Kom ook eens langs voor een sessie in mijn praktijk Liefdeswijs in Amsterdam (West)!


Dit levert het op:

Deze training helpt je om een persoon te worden die vol vertrouwen en liefde in de wereld staat. Het zal je de volgende dingen brengen:

 • Wat jouw persoonlijke belemmeringen zijn in de liefde en hoe daarmee om te gaan;
 • Meer zelfvertrouwen;
 • Meer zelfcompassie waardoor je minder streng voor jezelf hoeft te zijn;
 • Meer zelfwaarde, trots en respect voor jezelf, waardoor je respectvoller zal worden behandeld;
 • Herkenning van je grenzen, ze kunnen bewaken door voor jezelf op te komen en mensen los te laten die niet goed voor je zijn.
 • Een helder idee over wat je ware behoeften zijn en weten wat het verschil is tussen je behoeften en wensen;
 • Meer in contact met je gevoel;
 • Emotioneel te helen zodat je met meer vertrouwen weer kunt gaan liefhebben;
 • Hierdoor meer innerlijke rust en emotionele stabiliteit;
 • Meer kracht, gevoel van controle en moed;
 • Je goed genoeg voelen over jezelf en daardoor ook op werk, in de liefde en relaties;
 • Meer lichtheid en vertrouwen in de liefde;
 • Een authentieker leven: je zult meer vrijheid ervaren om jezelf te uiten;
 • Praktische handvatten in de communicatie, voor zowel in face to face gesprekken, aan de telefoon of online (Facebook, WhatsApp);
 • Hoe je jezelf kunt blijven in de omgang met de ander;
 • Alarmsignalen spotten;
 • Hoe je in moeilijke situaties adequaat kunt reageren
 
 

Mee doen?

Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] of door een berichtje te sturen naar 06-83518004

De cursus is opgebouwd uit:

 • Wekelijks lessen met psycho-educatie
 • Tientallen opdrachten, templates en oefeningen
 • 12 online masterclasses in groepsverband
 • Een community met gelijkgestemden waarmee je kan sparren, klankborden of gewoon even je verhaal mee kan delen

Veel Gestelde Vragen


Wanneer begint en eindigt de cursus?
Het programma begint op begin oktober 2022 en duurt officieel 3 maanden. Maar het programma is zo opgebouwd, dat als de live sessie je een keer niet uitkomt, je deze dan altijd terug kan kijken op een moment dat het voor jou schikt. Als je alles eruit wilt halen dan raad ik je natuurlijk wel aan om wekelijks live aanwezig te zijn bij de masterclasses. Op die manier kunnen we ook de interactie aan gaan en kan ik je helpen met persoonlijke of specifieke vragen.
Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
Na je inschrijving heb je onbeperkt toegang tot deze cursus zolang je wilt - op alle apparaten die je bezit.
Wat als ik niet tevreden ben met het trainingsprogramma?
Ik zou nooit willen dat je ongelukkig bent! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan in de eerste 14 dagen contact met mij op en ik zal je een volledige terugbetaling geven.
Wat als ik er een keer niet bij kan zijn?
De datum en tijd staat nog niet geheel vast, het zal in overleg met de groep worden gepland zodat iedereen erbij aanwezig kan zijn. Als je een keer niet kunt, nemen we de training voor je op. Als er meer dan 5 mensen niet kunnen, plannen we een aparte inhaalsessie.
Hoeveel tijd kost het mij?
De investering voor de masterclasses uit het programma zelf zijn zo’n 8 uur per maand. Echter zul je misschien ook bepaalde zaken willen uitwerken om echte stappen te maken. Ik raad je aan om daarom per week zo’n 2 a 2,5 uur vrij te maken. Lukt dat? Dan zit je helemaal goed.
Waar is het?
Het programma zal met name online zijn. Dat betekent dat we met z’n allen op hetzelfde tijdstip online inschakelen en je realtime de training volgt. Het zijn dus geen vooraf opgenomen video’s, maar we gaan echt met elkaar aan de slag. En mocht het lukken, proberen we live een keer bij elkaar te komen.
Kan ik in termijnen betalen?
Ja dat kan! Vooraf vraag ik sowieso een aanbetaling van €100. Daarna kan je het gehele bedrag in een keer betalen of in 3 termijnen (maandelijks) betalen.
 

"Ik heb bij Susan de training Ready for Love gevolgd om met binding en verlatingsangst om te leren gaan. De training heeft me niet alleen enorm veel nieuwe inzichten gegeven, maar ook vertrouwen in mezelf, het proces, en de ander.

Elke week kreeg je een stuk theorie en opdrachten wat bij mij meteen tot nieuwe inzichten leidde. Wat ook veel waarde had, was het horen van de voorbeelden van de andere deelnemers. Dit gaf mij ook meer duidelijkheid over m’n eigen gedrag en patronen. Ik voelde me op m’n gemak bij Susan en de groep, en voelde me daardoor vrij mijn ervaringen te delen. Susan’s inzichten en ‘probes’ hielpen om een dieper inzicht in mezelf en mijn relaties (ook familie, vrienden etc) te krijgen.

Dankzij de training en Susan’s hulp durf ik nu meer gehoor te geven aan m’n behoeften en gevoelens waardoor ik het gevoel heb dat ik dichter bij mezelf sta. De training is gericht op het werken naar een gezonde (liefdes) relatie, maar heeft mij uiteindelijk op die manier ook geholpen in andere facetten van m’n leven (werk, familie etc). Ik kan het aan iedereen aanraden die graag een (gezonde) relatie wil en/of graag meer over zichzelf en relaties wil leren!"

- Roelien Postema

"Afgelopen najaar heb ik bij Susan de Ready for Love training gevolgd. Ik volgde al individuele sessies waar Susan mij ontzettend heeft geholpen met rouw om mijn vader, verbroken relaties en terugkerende patronen hierin. Ik had niet verwacht dat ik mij zo begrepen en erkend zou voelen als bij Susan. Het leek mij fijn om mijn “piekergedachten” ook te delen met andere meiden om van elkaar te leren. Susan bood ons een warm bad en ik voelde mij veilig om mij kwetsbaar op te stellen. Omdat je ook de verhalen van anderen hoort herken je ook overtuigingen in jezelf waar je je niet bewust van was maar je wel belemmeren. Dit hielp om de cirkel te doorbreken, resultaat is dat ik mij veel bewuster ben wat er nou écht in mij speelt en welke handvatten ik nodig heb om te helen en mijn leven te verrijken. De modules zijn elke week anders en allemaal hebben ze mij geholpen om verder te komen."

"Omdat ik de methode en energie in de training zo fijn vind ga ik ook de andere training “licht leven” volgen. Ik kan iedereen die last heeft van gedachten en angsten rondom bindings/verlatingsangst de training aanraden om meer inzicht te krijgen in jezelf en deze cirkel te doorbreken! Ontzettend dankbaar voor de hulp van Susan, het betekent heel veel voor mij."

- Aafke Jansen

"Ook al loop ik al een tijdje bij Susan, de Ready for Love training heeft mij ontzettend veel geholpen. Het liet mij inzien dat niet iedereen hetzelfde denkt, voelt of reageert op situaties. Dit was voor mij heel waardevol, ik begreep bijvoorbeeld de gedachte gang van ‘bindingsangst’ niet, maar nu dat ik met iemand in de groep zat die dat heeft kan ik mij veel meer inleven en weet ik nu dat ik niks persoonlijk moet nemen, dat het probleem bij hen ligt. Heel fijn om met mensen te praten die hetzelfde meemaken als jij, vooral als je zelf omringt wordt met mensen die gelukkig in de liefde zijn. Aanrader!"

- Carré Albers

"Afgelopen jaar ben ik bij Susan begonnen met individuele sessies om meer zicht te krijgen in mijn bindings- en verlatingsangst. Ze heeft me enorm geholpen met haar pragmatische en gestructureerde aanpak, ik heb niet alleen geleerd om patronen te herkennen maar ook heb ik handvaten gekregen deze te doorbreken."

"Daarnaast heb ik met haar en een groep vrouwen het Ready for Love programma doorlopen. Tijdens deze training hebben we in detail verschillende onderwerpen besproken die heel relevant zijn om beter om te leren gaan met de dingen waar ik tegenaan loop. De dynamiek van de groep heeft er voor gezorgd dat ik alles vanuit veel verschillende hoeken kon bekijken en me daarmee gehoord voelde binnen een groep."

"Uiteindelijk zijn beide ervaringen enorm waardevol geweest!"

- Carlijn Verhoeven

Mee doen?

Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] of door een berichtje te sturen naar 06-83518004

Je ontvangt dan een uitnodiging om met mij in gesprek te gaan. Dat gesprek is bedoeld om al jouw vragen te beantwoorden en om te kijken of je een goede match bent voor de training. Alleen als er een wederzijdse match is wordt je toegelaten.

Meld je nu aan en ontvang de training voor de helft van de prijs

(voor €679,25 in plaats van € 1235,-)

Begin Nu!