Trainings Programma: Licht Leven!

Een helende reis voor meer emotionele stabiliteit, innerlijke rust en zelfliefde!

Herken je dit?

Herken jij dat je moeite hebt om dat negatieve kritische stemmetje uit te schakelen? Last hebt van twijfels, onzekerheid of emotionele triggers of buien? Snap je soms niet waarom je heftig reageert in relaties of op het werk? Heb je last van faalangst. Of voel je je moe en opgebrand omdat je van alles lijkt te ‘moeten’? Baal je van jezelf omdat je erg streng voor jezelf kan zijn? Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken om emotionele blokkades op te heffen, meer zelfliefde en zelfvertrouwen te ontwikkelen om onbevangener in het leven te staan!


Hoe zou het zijn als?

Je met gemak je intuïtie kan volgen waardoor je zonder twijfel weet wat je moet doen. Zo ook zelfstandiger heldere besluiten kan maken omdat je precies weet wat je wel en niet wilt.

Je rust en overzicht hebt, waardoor je vol durft te leven zonder stress. Je meer onbevangen leeft en het leven als een speeltuin kan ervaren. Je weer kan genieten van de kleine dingen.

Je met trots en tevredenheid kan kijken naar waar je nu staat en je daarnaast ook vol energie je geïnspireerd voelt om het leven te creëren van je dromen.

Je je verbonden voelt met anderen en volop ervaart dat je zij er voor je zijn. Je weet namelijk dat er altijd hulp is van anderen en het universum.

Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] of door een berichtje te sturen naar 06-83518004.


Als het zo door blijft gaan dan..

Voel je je constant gestrest waardoor je steeds minder productief wordt en je nog meer het gevoel krijgt dat je achter de feiten aan rent. De kleinste taken kunnen dan behoorlijk zwaar zijn om uit te voeren. Op den duur raak je opgebrand en misschien wel burned-out.

Al die stress gaat niet alleen maar ten koste van je energie, het is ook niet goed voor je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Lastig, want dat is precies wat je nodig hebt nu je belangrijke levensbeslissingen te maken hebt. Als je niet uit kijkt blijf je hangen in ‘analysis paralysis’ dat wil zeggen dat je helemaal geen besluit meer maakt uit angst om het verkeerde besluit te nemen. Hierdoor kom je geen stap veder.. Zo mis je kansen; de juist baan, relatie, woning of het krijgen van kinderen kan aan je voorbij gaan...

 

Mee doen?

Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] of door een berichtje te sturen naar 06-83518004.

Als je klaar bent voor verandering...

De transformatie bij ambitieuze, hoog sensitieve young professionals:


Als je klaar bent om de verandering te maken van overleven naar volop leven maar je hebt begeleiding nodig van een professional die zelf dit pad al heeft bewandeld...

Jouw Docente


Susan Dechering
Susan Dechering

Hoi! Ik ben Susan, psycholoog en relatietherapeut. In de loop van de jaren ben ik mij steeds bewuster geworden van mijn hooggevoeligheid en sinds twee jaar ben ik ook in opleiding tot medium. Daarnaast schrijf ik maandelijks blogs voor de datingssite: Relatieplanet.

Met 1-op-1-sessies, webinars en (online) trainingen help ik je om beter in contact te komen met jezelf. Daardoor ga je meer zelfliefde ervaren om vervolgens een betere verbinding met anderen op te bouwen.

Kom ook eens langs voor een sessie in mijn praktijk Liefdeswijs in Amsterdam (West)!


Dit levert het op:

Deze training helpt je om een persoon te worden die vol vertrouwen en liefde in de wereld staat. Het zal je de volgende dingen brengen:

 • Meer zelfvertrouwen;
 • Meer zelfcompassie waardoor je minder streng voor jezelf hoeft te zijn;
 • Meer zelfwaarde, trots en respect voor jezelf, waardoor anderen je respectvoller zullen behandelen;
 • Herkenning van je grenzen, ze kunnen bewaken door voor jezelf op te komen en mensen of dingen los te laten die niet goed voor je zijn.
 • Een helder idee over wat je ware behoeften zijn en weten wat het verschil is tussen je behoeften en wensen;
 • Meer in contact met je gevoel;
 • Hierdoor meer innerlijke rust en emotionele stabiliteit;
 • Meer kracht, gevoel van controle en moed;
 • Je goed genoeg voelen over jezelf en daardoor ook op werk, in de liefde en relaties;
 • Meer lichtheid en levenslust;
 • Een authentieker leven: je zult meer vrijheid ervaren om jezelf te uiten;
 • Je zal je ontwikkelen tot een veilig en emotioneel beschikbaar persoon voor anderen om gezonde relaties mee te ontwikkelen.

 

Meedoen?

Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] of door een berichtje te sturen naar 06-83518004.

De cursus is opgebouwd uit:

 • Wekelijks master classes met psycho-educatie
 • Tientallen opdrachten, templates en oefeningen
 • 12 online feedback classes in groepsverband
 • Een community met gelijkgestemden waarmee je kan sparren, klankborden of gewoon even je verhaal mee kan delen

Veel Gestelde Vragen


Wanneer begint en eindigt de cursus?
Het programma begint op 5 april 2022 en duurt officieel 3 maanden. Maar het programma is zo opgebouwd, dat als je de live sessie je een keer niet uitkomt, dan kan je deze altijd terug kijken op een moment dat het voor jou uitkomt. Als je alles eruit wilt halen dan raad ik je natuurlijk wel aan om wekelijks live aanwezig te zijn bij de masterclasses. Op die manier kunnen we ook de interactie aan gaan en kan ik je helpen met persoonlijke of specifieke vragen.
Hoelang heb ik toegang tot de cursus?
Na je inschrijving heb je onbeperkt toegang tot deze cursus zolang je wilt - op alle apparaten die je bezit.
Wat als ik niet tevreden ben met het trainingsprogramma?
Ik zou nooit willen dat je ongelukkig bent! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan in de eerste 14 dagen contact met mij op en ik zal je een volledige terugbetaling geven.
Wat als ik er een keer niet bij kan zijn?
De datum en tijd staat nog niet geheel vast, het zal in overleg met de groep worden gepland zodat iedereen erbij aanwezig kan zijn. Als je een keer niet kunt, nemen we de training voor je op. Als er meer dan 5 mensen niet kunnen, plannen we een aparte inhaalsessie.
Hoeveel tijd kost het mij?
De investering voor de trainingen uit het programma zelf zijn zo’n 6 uur per maand. Echter zul je misschien ook bepaalde zaken willen uitwerken om echte stappen te maken. Ik raad je aan om daarom per week zo’n 2 a 2,5 uur vrij te maken. Lukt dat? Dan zit je helemaal goed.
Waar is het?
Het programma zal met name online zijn. Dat betekent dat we met z’n allen op hetzelfde tijdstip online inschakelen en je realtime de training volgt. Het zijn dus geen vooraf opgenomen video’s, maar we gaan echt met elkaar aan de slag. En mocht het lukken qua maatregelen, proberen we live een keer bij elkaar te komen.
Kan ik in termijnen betalen?
Ja dat kan! Vooraf vraag ik sowieso een aanbetaling van €100. Daarna kan je in in 3 termijnen maandelijks betalen (3x € 172,50 p.m.)
 

Mee doen?

Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] of door een berichtje te sturen naar 06-83518004.

Je ontvangt dan een uitnodiging om met mij in gesprek te gaan. Dat gesprek is bedoeld om al jouw vragen te beantwoorden en om te kijken of je een goede match bent voor de training. Alleen als er een wederzijdse match is wordt je toegelaten.


Meld je nu aan en ontvang de training voor bijna de helft van de prijs!

(voor € 679,25 in plaats van € 1235,-)